BEN JIJ OPZOEK NAAR HET BESTE CADEAU

DOE EEN VOLLEDIG THEORIE-PAKKET!

HET BESTE CADEAU!

Moet jij je broertje, neefje, vriend, vriendin of iemand uit de familie nog een cadeau geven en weet je niet wat je kan geven? Dan is hier de oplossing! Geef een volledige theorie pakket cadeau! E-learning, dagcursus op locatie en het CBR-examen! Het BESTE cadeau voor iemand zonder rijbewijs! 

We boeken samen het examen, plannen de dagcursus 1 a 2 dagen voor het examen in en geven direct toegang tot onze E-Learning! Die bestaat uit videomateriaal, oefenvragen en oefenexamens! Ons slagingsprecentage ligt rond de 85%!  Kortom, alles wat nodig is om te slagen met een hele hoge kans!! 

 

E-LEARNING + DAGCURSUS​ = SLAGEN!

HOE WERKT HET?

ONZE CURSUS

Als jij de theorie cadeau wil doen kan je hieronder gratis je gegevens achter laten! Binnen 24 uur wordt naar jou gebeld om alles opnieuw te bespreken en in orde te maken. Allereerst leggen we uit hoe het werkt. Dan gaan we het regelen en dient de betaling online gedaan te worden. De totale kosten zijn 162,- in totaal.


Zodra de betaling binnen is, wordt een leuke brief verzonden naar jou of degene die jij gelukkig hebt gemaakt met het cadeau! Het examen en de cursus wordt dan in overleg met de gelukkige gepland en de online training wordt dan direct verzonden!

Meld je hieronder gratis aan voor de proefcursus!

    © 2020 All rights reserved
    KvK: 75461005 · TheorieJa ·JOHAN VAN HASSELTWEG 40-1, 1022 WV AMSTERDAM · +31 6 22 91 70 45 · info@theorieja.nl