fbpx

BEN JIJ OPZOEK NAAR HET BESTE CADEAU

DOE EEN VOLLEDIG THEORIE-PAKKET!

HET BESTE CADEAU!

Moet jij je broertje, neefje, vriend, vriendin of iemand uit de familie nog een cadeau geven en weet je niet wat je kan geven? Dan is hier de oplossing! Geef een volledige theorie pakket cadeau! E-learning, dagcursus op locatie en het CBR-examen! Het BESTE cadeau voor iemand zonder rijbewijs! 

We boeken samen het examen, plannen de dagcursus 1 a 2 dagen voor het examen in en geven direct toegang tot onze E-Learning! Die bestaat uit videomateriaal, oefenvragen en oefenexamens! Ons slagingsprecentage ligt rond de 85%!  Kortom, alles wat nodig is om te slagen met een hele hoge kans!! 

 

E-LEARNING + DAGCURSUS​ =

HOE WERKT HET?

ONZE CURSUS

Als jij de theorie cadeau wil doen, kan je hieronder gratis je gegevens achterlaten. Er wordt binnen 24 uur naar jou gebeld om alles opnieuw te bespreken en in orde te maken. Allereerst leggen we uit hoe het werkt, indien jij dit dan voor iemand in orde wil maken, kan dat. De betaling dient online gedaan te worden. De cursus, online training en het examen kosten €162,- in totaal.


Zodra die binnen is, wordt er een leuke brief verzonden naar jou of de gelukkige om aan te geven dat de theorie door jou cadeau wordt gedaan! Het examen en de cursus wordt vervolgens in overleg met de gelukkige geplant en de E-Learning wordt verzonden! 


De lessen zijn in Amsterdam en Rotterdam! 

Meld je hieronder gratis aan voor de proefcursus!

    © 2020 All rights reserved
    KvK: 75461005 · TheorieJa ·JOHAN VAN HASSELTWEG 40-1, 1022 WV AMSTERDAM · +31 6 22 91 70 45 · info@theorieja.nl

    × Hulp nodig?