Theorie cursus 1op1

De 1op1 theorie cursus bestaat uit een dagcursus en online lesmateriaal. De 1op1 cursus wordt volledig op jouw niveau en tempo afgestemd.

Wat kan je verwachten?

Intakegesprek

Met een telefonisch intakegesprek leren we elkaar kort kennen. Om in 1 keer te slagen is het belangrijk om te weten welke lesmethode het best gaat resulteren. We stellen je een aantal vragen om erachter te komen of de 1op1 cursus echt het best op je aansluit.

Plan op maat

Zodra voor ons bekend is welke cursus het best op je aansluit, stappen we over op het inplannen. Dit kan bijvoorbeeld een 1op1 cursus zijn maar net zo goed een dyslexie of faalangst cursus. We bespreken dan ook wat je kan verwachten en waar je precies aan toe bent.

Online training en voortgang

Na je aanmelding, krijg je direct toegang tot het speciaal ontwikkelde online lesmateriaal. Tijdens verschillende voortgangsmetingen kijkt ons team of je resultaten op het gewenste niveau zitten. Zo niet, kijken we samen naar de oplossing.

Fysieke dagcursus

Tijdens de 1op1 theorie dagcursus leggen we alle CBR-onderdelen uitgebreid uit. Denk aan voorrang, eenrichtingswegen en veel meer. Je kan makkelijk al je vragen stellen omdat je 1op1 met de cursusleider zit. Alle aandacht is dus alleen op jou gericht. Op deze manier ziet de cursusleider ook heel goed welke onderdelen je het lastigst vindt.

CBR Theorie-Examen

Ziet de cursusleider dat je er nog niet klaar voor bent, dan kunnen we het examen verplaatsen met een aantal dagen. Maar meestal is dat niet nodig. Nog even alle oefenexamens 1 keer herhalen om te controleren of je geen slordigheidsfoutje maakt, vervolgens met een gerust hart het CBR-theorie examen afleggen.

Na 6 keer gezakt te zijn, had ik de hoop echt opgegeven. Mijn vriendin raadde mij Theorieja aan. Vanaf het moment dat ik me eerste berichtje naar ze stuurde tot en met me groene duimpje, ben ik ongelofelijk goed begeleid. Het examen was echt een grap geworden. Ik vergeet jullie nooit meer, super bedankt! 

Mike Stuart

Natasha

Haal je gestelde doelen

Stop met uitstellen en start vandaag nog

Haal je gestelde doelen

Stop met uitstellen en start vandaag nog

Onze partners

Wij bundelen onze krachten voor nog betere begeleiding