Theorie-cursus faalangst en/of concentratie

Black-outs, hartkloppingen, stress, afgeleid en chaotisch? Wij snappen het. 

Wat kan je verwachten?

Intakegesprek

Met een telefonisch intakegesprek leren we elkaar kort kennen. Om in 1 keer te slagen is het belangrijk om te weten welke lesmethode het best gaat uitpakken. We stellen je een aantal vragen om erachter te komen wat jouw obstakel nou precies is.

Plan op maat

Zodra we samen je grootste obstakel hebben achterhaald, stappen we over op het inplannen. We stellen een oefenschema op voor de periode tot en met je dagcursus. We bespreken wat je kan verwachten en waar je precies aan toe bent.

Online training en voortgang

Na je aanmelding, krijg je direct onbeperkt toegang tot het speciaal ontwikkelde online lesmateriaal. Tijdens meerdere voortgangsmetingen kijkt ons team of je resultaten op het gewenste niveau zitten. Zo niet, kijken we samen naar de oplossing. Don’t worry! Je zit nog steeds onder onze begeleiding.

Twee dagcursussen

De lesmethode bevat twee theorie dagcursussen. Met dit programma leggen we alle CBR-onderdelen uitgebreid uit. Denk aan voorrang en eenrichtingswegen. De dagcursus is ook interactief met verschillende quizjes. Je zit met maximaal 5 cursisten Er is dus veel aandacht op je gericht. Op deze manier ziet de cursusleider ook heel goed welke onderdelen je nog moeilijk vindt.

CBR Theorie-Examen

Ziet de cursusleider dat je er nog niet klaar voor bent, dan kunnen we het examen verplaatsen met een aantal dagen. Maar meestal is dat niet nodig. Nog even alle oefenexamens 1 keer herhalen om te controleren of je geen slordigheidsfoutje maakt, vervolgens met een gerust hart het CBR-theorie examen afleggen.

Na 6 keer gezakt te zijn, had ik de hoop echt opgegeven. Mijn vriendin raadde mij Theorieja aan. Vanaf het moment dat ik me eerste berichtje naar ze stuurde tot en met me groene duimpje, ben ik ongelofelijk goed begeleid. Het examen was echt een grap geworden. Ik vergeet jullie nooit meer, super bedankt! 

Mike Stuart

Natasha

Haal je gestelde doelen

Stop met uitstellen en start vandaag nog

Haal je gestelde doelen

Stop met uitstellen en start vandaag nog

Onze partners

Wij bundelen onze krachten voor nog betere begeleiding