Theorie cursus Amsterdam

Bij TheorieJA kan je terecht voor een theorie cursus met theorie-examen in Amsterdam en Rotterdam! 

In deze periode is het lastig om een theorie-examen te vinden en de juiste begeleiding. Daarom helpen wij van TheorieJA jou om zo snel mogelijk een examen te vinden en dit jaar nog te slagen! De begeleiding die we daarbij aanbieden is op maat! 

Je kan kiezen voor een klassikale cursus waarbij je met 9 andere cursisten zit of een individuele cursus waarbij je  1 op 1 zit. Deze cursus vindt 1 á 2 dagen voor jou examen plaats! 

Bij elke cursus krijg je een online examentraining. De online training bestaat uit 7 uitleg video’s, 12 oefenexamens en losse oefenvragen. Deze krijg je direct na je aanmelding en dien je volledig te gebruiken. 

In combinatie met de cursus betekent slagen voor jou theorie-examen! De cursussen worden gegeven in Amsterdam en vanaf juni ook Rotterdam!

HAAL JE THEORIE ZO SNEL MOGELIJK! SCHRIJF JE GRATIS IN!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

VOEG ONS TOE OP SOCIAL MEDIA!

UNIEKE LESMETHODE

Tijdens onze klassikale auto theoriecursus zit je met maximaal 9 mensen.
Zo kan er goed gepeild worden of jij klaar bent voor je theorie!
Je krijgt standaard een online training met videomateriaal die jij volledig dient te gebruiken. Alles wat jij nodig hebt om te slagen ZONDER BOEK!

ECHTE BEGELEIDING

Bij TheorieJA staat service & begeleiding op NUMMER 1.
Wij begeleiden jou vanaf het moment dat je je bij ons aanmeld tot aan het behalen van jou theoriecertificaat.
Ook bieden wij als een van de enige theorie-scholen 1 op 1 lessen aan!

HOOGSTE SLAGINGSGARANTIE

Gemiddeld slagen 8 van de 10 cursisten met vlag en wimpel voor hun theorie bij ons! Dit komt omdat wij beschikken over de nieuwste examenvragen!
Volg jij de dagcursus en oefen je met de online training? Dan zal je moeten slagen. Indien dit niet zo is, kijken we samen waar dit aan lag en bedenken we een oplossing.

VELE GINGEN JE VOOR! WAAR WACHT JIJ OP?

0
Geslaagde gingen je al voor
0
Theoriecursussen achter de rug

Veel gestelde vragen

Nee, het CBR-examen is niet inbegrepen. Wij hebben hier bewust voor gekozen. Onze unieke lesmethode vergroot de slagingskans. Wij raden iedereen aan om het CBR-examen een aantal dagen na de cursus te doen. Op deze manier is er ruimte om alle stof nog goed door te nemen aan de hand van onze zorgvuldige gemaakte samenvatting. Het examen kun je zelf reserveren voor €37,00 op cbr.nl. Via cbr is het zelfs nog voordeliger!

Vooraf de cursus krijg je een online training die jouw kennis en inzicht versterkt. Indien je dit serieus aanpakt is de kans op slagen gigantisch. Wij behandelen alle stof op de cursusdag zelf. De lesstof wordt op een duidelijke en effectieve manier uitgelegd met veel herhaling.

Wij bieden klassikale cursussen en individuele cursussen aan. De klassikale cursus bedraagt €125,- exclusief examen. De individuele cursus bedraagt €250,- exclusief examen. De betalingsinstructies ontvangt u na de aanmelding per mail en dien je direct te voldoen. Let er wel op dat de mail in je spam/reclame postvak terecht kan komen. 

Uit onze ervaring blijkt dat iedereen die onze lesmethode volgt, goed oplet, daadwerkelijk volledig gebruik maakt van de onlinetraining en na de cursus nog alles zelf goed herhaalt middels onze samenvattingen het examen in 1 keer haalt. Indien je de onze volledige lesmethode toepast en toch zakt, zijn de cursuskosten voor ons en betaal je alleen het examen.

De 1 op 1 lessen zijn in principe voor de mensen die de taal niet goed beheersen of het examen vele malen hebben geprobeerd. Je krijgt vooraf de 1 op 1 cursus toegang tot onze online training. De online training bestaat uit videomateriaal en oefenvragen die je na je aanmelding kan gebruiken. Bij de cursus zit je 1 op 1 met een cursusleider of leidster. Deze stoomt je klaar voor het examen op jou tempo. De cursus zal 1 á 2 dagen voor het examen zijn van 09:00-14:00. De cursus (1 dag) met online training kosten €250,-. Wil je er liever nog een dag bij? Dan betaal je €300,-

NEE! Alle rijscholen en particulieren (zoals jij) zien bij het CBR precies dezelfde plekken. Vroeger kregen rijscholen voorrang op examens. Dat is tegenwoordig niet meer zo. Dus kortom, boek je eigen examen en laat je niet voor de gek houden! 

Het CBR heeft alle plekken voor de theorie-examens tot eind mei apart gehouden voor de kandidaten die tijden de lockdown aan de beurt waren. Ben jij dus een nieuwe kandidaat? Dan kan je vanaf juni examen doen. 

LET OP! De plekken bij het CBR gaan wel supersnel! Wil je dus deze zomer je rijbewijs? Dan moet je der echt nu nu voor gaan! 

Dat is vervelend en kan verschillende oorzaken hebben. Daarom geven we je altijd 50% korting op jouw nieuwe cursus! Ongeacht welke! 

Haal voor de zomer nog je rijbewijs!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Vind ons

Locatie
TheorieJa
Johan van Hasseltweg 40, 1022 WV Amsterdam
Contact ons

Telefoon : +31 6 22 91 70 45

Email : Info@theorieja.nl

Onze uren

Ma-vrij: 09:00 – 21:00

Zat-zon: 10:00 – 18:00

© 2021 All rights reserved
KvK: 75461005 · TheorieJa · Johan van Hasseltweg 40, 1022 WV Amsterdam +31 6 22 91 70 45 · info@theorieja.nl