Over ons

Meet het team en ons verhaal!

Hoe begon het?

TheorieJA’s eerste theorie cursus was op 14 april 2019. Amine gaf een lesje aan een goede vriend van hem die al 3x gezakt was voor zijn theorie-examen. Na de les had de vriend zijn theorie-examen gehaald en volgden meer vrienden en kennissen die hulp nodig hadden met het halen van het theorie-examen. Hieruit rolde TheorieJA. Amine heeft een speciale manier van lesgeven waarbij hij de cursisten alles op een rustig tempo uitlegt en goed kijkt en luistert naar de onzekerheden en de twijfelgevallen 

Onze missie

Wij van TheorieJA weten en geloven dat iedereen zijn theorie kan en moet halen. Tegenwoordig bieden veel rijscholen een cursus aan, zonder echt per persoon individueel te kijken hoe het zit en krijg je vaak een afgeraffelde theorie cursus, zonder voorbereiding en drukke klassen

Wij doen het anders en beter

Onze missie is om door heel Nederland mensen te helpen met het in 1x halen van het theorie en daarbij de beste begeleiding aanbieden op maat. Dit is natuurlijk een hele klus die we samen moet klaren! Je 100% aan onze lesmethode houden, actief meedoen en indien je verbeteringspunten ziet, horen we dat graag onder het genot van een bak koffie! Zo zorgen wij dat iedereen zijn theorie eerlijk haalt en dragen we tegelijkertijd samen bij aan de verkeersveiligheid in Nederland! 

Waarom TheorieJA

Meet our team

Abou

Hey! Ik ben Aboubaqr! Binnen TheorieJA geef ik een gedeelte van de klassikale lessen en ben in actief met de service! Dus doe je een aanvraag is de kans groot dat je mij spreekt! Bij mijn klassikale lessen zorg ik ervoor dat iedereen betrokken wordt en gaat iedereen pas weg als alles is begrepen!

Manal

Hey! Ik ben Manal en binnen TheorieJA ben ik verantwoordelijk voor de voorzorg en geef ik een gedeelte van de 1 op 1 cursussen! Mijn motto is GEWOON DOEN! Mijn curisten motiveer ik door goede gesprekken met hun te voeren en ze echt te begeleiden van A-Z! Zakken is GEEN optie!

Amine

Mijn hoofd herken je waarschijnlijk van de video's! Ik ben Amine en binnen TheorieJA ben ik verantwoordelijk voor alle content en marketing! Ik vind het zelf heel leuk om goeie en leuke content te bedenken en om jou telefonisch te helpen naar jou theorie! En geloof me, je kan het!

Salim

Hey weggebruikers en wegmisbruikers! Ik ben Salim en ik verzorg de cursussen in Rotterdam! Ook maak ik veel uitleg video's en andere leuke content! Ik ben heel actief dus tijdens zo'n cursus merk je heel erg de aanwezigheid en de cursisten nemen dat vaak ook over! Dat zorgt toch voor een lekkere actieve en leuke cursus!

Soukaina

Ik haat foto's maken.. Olaa! Ik ben Soukaina en binnen TheorieJA zorg ik ervoor dat jij optijd wordt gebeld en alles goed geregeld is zodat jij in 1x kan slagen! Ik geef daarbij een aantal cursussen omdat ik dat oprecht heel leuk vind! Het contact met de cursisten, de grappen en er hangt altijd een hele leuke sfeer!

Samenwerken als rijschoolhouder?

Na de theorie komt natuurlijk de praktijk! Wij werken momenteel met meer dan 10 rijscholen samen. Wij voorzien hun leerlingen van het theorie-certificaat zodat ze geen vertraging oplopen en hun rijles lekker kunnen blijven volgen!

Ben jij een rijschool en wil je graag samenwerking met ons? Neem via de onderstaande knop contact met ons op! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden en kunnen we een leuke samenwerking tegemoet gaan!

KOM WERKEN BIJ THEORIEJA!

Ben jij nog opzoek naar een leuke baan of stageplek en denk jij ons leuk team te kunnen versterken op het gebied van, content, marketing, klanttevredenheid of andere zaken?

Voordelen bij TheorieJA? Leuk en jong team, fijne werktijden, doorgroeimogelijkheden en zelfstandige regelruimte! 

Druk dan op de knop hieronder en laat je gegevens achter! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en kijken samen naar  de vervolgstappen 


Vind ons

Locatie rotterdam
TheorieJa
Koddeweg 49 3194DH,
Rotterdam-Hoogvliet
Locatie Amsterdam
TheorieJA
Johan van Hasseltweg 40, 1022 WV Amsterdam
Contact ons

Telefoon : +31 6 22 91 70 45

Email : Info@theorieja.nl

Wij telefonisch bereikbaar

Ma-vrij: 16:00 – 20:00

© 2022 All rights reserved
KvK: 75461005 · TheorieJa · Johan van Hasseltweg 40-1, 1022 WV Amsterdam· +31 6 22 91 70 45 · info@theorieja.nl