Haal je motor theorie examen voor de zomer nog!

Meld je NU aan!

motor theorie dagcursus

Jij wilt je motor-theorie in 1x halen, en zo snel mogelijk. Daar helpen wij jou bij. We plannen het motor theorie-examen binnen 4 weken in op ELKE locatie in Nederland! De motor theorie dagcursussen worden gegeven in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht! 

De lesmethode bestaat uit een online training voor thuis, die bestaat uit video’s en oefenexamens met de nieuwste examenvragen! Deze krijg jij direct na je aanmelding ONBEPERKT tot je motor theorie-examendatum. We controleren ook of je oefent!  Ook wordt je voor je motor theorie-examen verwacht voor een theorie dagcursus waarbij alle stof nogmaals wordt doorgenomen en wordt gekeken of je alles wel hebt begrepen en leer je hoe je moet antwoorden op het examen. Deze zijn altijd in kleine groepen!

Het motor theorie-examen vindt een dag na de theorie dagcursus plaatst, of op dezelfde dag. 

WAAROM THEORIEJA?

Nieuwste examenvragen!

Wij van TheorieJA, zijn continu bezig met het verzamelen en creëren van de nieuwste examenvragen en verzorgen de beste uitleg erbij tijdens de motor theorie dagcursus! Zo zal je zien dat je op het motor theorie-examen elke vraag herkent en begrijpt!

Examen wanneer jij wilt!

Bij TheorieJA zorgen we voor een motor theorie-examen, wanneer jij dat wilt! Dat kan binnen 1 week zijn of binnen 8 weken! Wij zorgen ervoor dat je helemaal klaar bent voor dat motor theorie-examen en een groen duimpje krijgt te zien!

Klassikaal en 1 op 1 les!

Je kan zowel voor een klassikale motor theorie dagcursus kiezen in een kleine groep waarbij je al je vragen kan stellen, als een 1 op 1 motor theorie dagcursus waarbij alles op jou niveau en tempo wordt doorgenomen!

Volg ons voor de leukste tips, weetjes en examenvragen!

Jim Kuipers
Jim Kuipers
Lees verder
Mijn ervaring bij theorieja kan ik niet anders omschrijven dan ge-wel-dig! Ik ben voor mijn motor theorie in 1 keer geslaagd met 3 fouten. Amiens heeft alles heel duidelijk uitgelegd op een manier dat iedereen het begrijpt. Ik kan iedereen aanraden om zijn theorie bij theorieja te doen, top uitleg en top docenten. Met dank aan Amiens.
Assia A
Assia A
Lees verder
Duidelijke en zeer goede uitleg. Ontzettend tevreden en raad het iedereen aan die snel zijn theorie wil behalen.
Salim Azen
Salim Azen
Lees verder
Erg tevreden. Duidelijke uitleg, voldoende tijd en aandacht gehad van de docenten. Een aanrader voor iedereen die moeite heeft met zijn/haar theorie!
Previous
Next

Meet Salim!

Salim

Hey weggebruikers en wegmisbruikers! Ik ben Salim en ik verzorg de auto theorie dagcursussen in Rotterdam en de motor theorie dagcursussen in Amsterdam! Ik let tijdens de theorie cursus heel erg op de cursisten en of alles er goed inzit. Ook krijg je ten alle tijden duidelijke feedback van mij mee naar huis en onthoudt:
Je gaat niet weg voor je alles begrijpt!

Haal deze maand je motor theorie examen! Nog..

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Vind ons

Locatie Amsterdam
TheorieJA
Johan van Hasseltweg 40
1022WV, Amsterdam
Locatie rotterdam
TheorieJA
Antony Duyklan 7
3061HA, Rotterdam
Locatie Utrecht
TheorieJA
Keerkringplein 40
3582PM, Utrecht
Wij telefonisch bereikbaar

Ma-vrij: 16:00 – 20:00

Contact ons

Telefoon : +31 6 22 91 70 45

Email : Info@theorieja.nl

© 2022 All rights reserved
KvK: 75461005 · TheorieJa · Johan van Hasseltweg 40, 1022 WV Amsterdam· +31 6 22 91 70 45 · info@theorieja.nl