lesmethode

Lesmethode

Precies wat jij nodig hebt om in 1x te slagen!

Waarom deze lesmethode?

Het doel van onze cursus is cursisten de verkeerskennis en inzicht meegeven die zij nodig hebben en tegelijkertijd direct slagen voor het theorie-examen! Wij zijn gaan testen hoe wij dat goed konden uitvoeren. Zo hebben wij een lesmethode gecreëerd die toegankelijk is voor iedereen! Voor de mensen die last hebben van faalangst, concentratieproblemen of een taalgebrek, hebben wij de perfecte oplossing en voor de mensen die het gewoon in 1x willen halen  hebben wij DE BESTE LESMETHODE!

Hoe werkt de cursus

Allereerst dien je GRATIS je gegevens bij ons achter te laten. Wij bellen jou vervolgens op en doen eerst een telefonisch intake. Daarbij kijken wij samen naar wat de beste opties zijn voor jou! Vervolgens plannen we samen een examen in indien je die nog niet hebt. 

Je begint dan allereerst met online oefenen. Via ons platform krijg je toegang tot duidelijke uitlegvideo’s, oefenexamens en  oefenvragen! Wij houden daar ook samen nou contact over. We plannen de cursus 1 dag van te voren in. Dat kan klassikaal of individueel! 

Bij de klassikale cursus zit je met gemiddeld 10 andere cursisten en wordt alle stof samen in een rustig tempo doorgenomen.  Past 1 op 1 les toch beter bij jou? Dat kan! We plannen dan een 1 op 1 cursus in met onze cursusleider en die gaat jou in het gehele traject begeleiden! Deze cursussen worden gegeven in Amsterdam en in Rotterdam van 09:00-15:00! Dus geen 07:00! 

Hierna ga je thuis nog even alle 12 oefenexamens uit de online training nog even opnieuw maken en ben je helemaal klaar voor het examen de volgende dag! Je gaat optijd naar het CBR, leest de vragen goed en SLAAGT!

Hoe groot is de kans dat ik slaag?

Wij willen natuurlijk dat iedereen slaagt, alleen is dat heel lastig. Wij attenderen alle cursisten op het oefenen en het wordt streng in de gaten gehouden. Van een klas van 10-11 cursisten slagen gemiddeld 8/9 cursisten. Gemiddelde slagingskans is dan dus rond de 85%! Een van de hoogste omdat wij continu bezig zijn met onze cursisten en onze cursisten gelukkig ook heel serieus zijn en willen slagen! 

Vind ons

Locatie Amsterdam
TheorieJA
Johan van Hasseltweg 40, 1022 WV Amsterdam
Locatie rotterdam
TheorieJa
Koddeweg 49 3194DH,
Rotterdam-Hoogvliet
Contact ons

Telefoon : +31 6 22 91 70 45

Email : Info@theorieja.nl

Wij telefonisch bereikbaar

Ma-vrij: 09:00 – 17:00

Zat: 10:00 – 17:00

© 2021 All rights reserved
KvK: 75461005 · TheorieJa · Johan van Hasseltweg 40-1, 1022 WV Amsterdam· +31 6 22 91 70 45 · info@theorieja.nl