lesmethode

Lesmethode

Precies wat jij nodig hebt om in 1x te slagen!

Waarom deze lesmethode?

Het doel van onze theorie cursus is cursisten de verkeerskennis en inzicht meegeven die zij nodig hebben en tegelijkertijd direct slagen voor het theorie-examen! Wij zijn gaan testen hoe wij dat goed konden uitvoeren. Zo hebben wij een lesmethode gecreeerd die toegankelijk is voor iedereen! Voor de mensen die last hebben van faalangst, concentratieproblemen of een taalgebrek, hebben wij de perfecte oplossing en voor de mensen die het gewoon in 1x willen halen  hebben wij DE BESTE LESMETHODE!

Hoe werkt de theorie cursus?

Allereerst dien je GRATIS een aanvraag bij te doen. Wij bellen jou vervolgens op en doen eerst een telefonisch intake. Daarbij kijken wij samen naar wat de beste opties zijn voor jou! Vervolgens plannen we samen een theorie-examen in indien je die nog niet hebt. 

Je begint dan allereerst met online oefenen. Via ons platform krijg je toegang tot duidelijke uitlegvideo’s, oefenexamens en  oefenvragen! Wij houden daar ook samen nou contact over. We plannen de theorie cursus 1 dag van te voren in. Dat kan een klassikaal theorie dagcursus zijn of een individuele theorie dagcursus zijn! 

Bij de klassikale theorie dagcursus zit je met gemiddeld 10 andere cursisten en wordt alle stof samen in een rustig tempo doorgenomen.  Past de 1 op 1 theorie dagcursus toch beter bij jou? Dat kan! We plannen dan een 1 op 1 theorie dagcursus in met onze cursusleider en die gaat jou in het gehele traject begeleiden! Deze theorie dagcursussen worden gegeven in Amsterdam en in Rotterdam van 09:00-15:00! Dus geen 07:00! 

Hierna ga je thuis nog even alle 12 oefenexamens uit de online training nog even opnieuw maken en ben je helemaal klaar voor het theorie-examen de volgende dag! Je gaat optijd naar het CBR, leest de vragen goed en SLAAGT!

Hoe groot is de kans dat ik slaag?

Wij willen natuurlijk dat iedereen slaagt, alleen is dat heel lastig. Wij attenderen alle cursisten op het oefenen en het wordt streng in de gaten gehouden. Van een klas van 10-11 cursisten slagen gemiddeld 8/9 cursisten. Gemiddelde slagingskans is dan dus rond de 85%! Een van de hoogste omdat wij continu bezig zijn met onze cursisten en onze cursisten gelukkig ook heel serieus zijn en willen slagen! 

Vind ons

Locatie Amsterdam
TheorieJA
Johan van Hasseltweg 40, 1022 WV Amsterdam
Locatie rotterdam
 TheorieJA
Antony Duyklan 7
3061HA, Rotterdam
Locatie Amsterdam
TheorieJA
Keerkringplein 40
3582PM, Utrecht
Wij telefonisch bereikbaar

Ma-vrij: 16:00 – 20:00

Contact ons

Telefoon : +31 6 22 91 70 45

Email : Info@theorieja.nl

© 2022 All rights reserved
KvK: 75461005 · TheorieJa · Johan van Hasseltweg 40-1, 1022 WV Amsterdam· +31 6 22 91 70 45 · info@theorieja.nl