iftar theorie cursus

We hebben met ons team iets superleuks bedacht voor de ramadan! Namelijk iftar cursussen! Een gehele theorie-cursus gevolgd door een heerlijke iftar (etentje) die door ons wordt verzorgd!  

Je krijgt vooraf onze onze online training! Deze bestaat uit 7 video’s en 13 oefenexamens. Je dient deze voor de cursus te maken! De cursus begint om 15:00. We hebben een actieve planning om jou concentratie er goed bij te houden. We gaan alle stof doornemen tot ongeveer 20:00. Dan is het tijd voor wat rust en heerlijk eten! 

Tijdens en na het eten staat een leuke quize op het programme en gaan we het over actuele en interessante zaken hebben! We zullen ongeveer met 15-20 eten dus het zal extra gezellig zijn! Het is voor iedereen! Moslims en niet-moslims! En wat moet jij meenemen? Een lege maag! 

WAAROM EEN IFTAR CURSUS?

De cursussen beginnen lekker om 15:00

Tijdens de ramadan zullen de cursussen niet om 08:45 starten, maar om 15:00. Zo kan iedereen goed zijn rust pakken voor de cursus en de tijdens de cursus je laatste energie geven!

Heerlijke ifar

Een iftar cursus is geen iftar cursus zonder een heerlijke iftar! Daarom gaan wij kosteloos een super lekkere en uitgebreide iftar voor jou op tafel zetten met van alles en nog wat!

Voor alles en iedereen

De iftar cursussen doen wij om mensen te verbinden en elkaar nog beter te leren kennen en te begrijpen! Het is dus zowel voor moslims als niet moslims en ook als je niet vast! Je bent van harte welkom

Volg ons voor de leukste tips, weetjes en examenvragen!

Meet Soukaina!

Soukaina

Hey! Ik ben Soukaina en terwijl Salim en Manal bezig zijn met alle voorbereidingen voor de heerlijke iftar (eten), verzorg ik de iftar-cursussen! Ik let tijdens de cursus heel erg op de cursisten en of alles er goed inzit. We nemen voldoende pauze's tussen door en gaan op een rustig tempo door alle stof. Ook krijg je ten alle tijden duidelijke feedback van mij mee naar huis en onthoudt:
Je gaat niet weg voor je alles begrijpt en je buik vol zit!

Meld je nu aan voor de iftar-cursussen! Nog!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Vind ons

Locatie Amsterdam
TheorieJA
Johan van Hasseltweg 40
1022WV, Amsterdam
Locatie rotterdam
TheorieJA
Antony Duyklan 7
3061HA, Rotterdam
Locatie Utrecht
TheorieJA
Keerkringplein 40
3582PM, Utrecht
Wij telefonisch bereikbaar

Ma-vrij: 16:00 – 20:00

Contact ons

Telefoon : +31 6 22 91 70 45

Email : Info@theorieja.nl

© 2022 All rights reserved
KvK: 75461005 · TheorieJa · Johan van Hasseltweg 40, 1022 WV Amsterdam· +31 6 22 91 70 45 · info@theorieja.nl