1 op 1 Cursus

Theorieles op jou tempo en niveau!

Individuele theoriecursus

Laat gratis je gegevens achter

  Waarom 1 op 1 les?

  Voor veel mensen werkt een simpele online training of klassikale cursus NIET. Heb je bijvoorbeeld last van faalangst, concentratieproblemen, heb je een taalgebrek, of ben je vaak gezakt? 

  Dan is er behoefte aan extra begeleiding die betaalbaar is. Wij van TheorieJA hebben een lesmethode ontwikkeld waarbij jij als cursist gekoppeld wordt aan een cursusleider die jou van A-Z begeleid in het behalen van je theorie. Je krijgt bij ons als eerst een online training. Met de cursusleider wordt samen een planning gemaakt en daar houden jullie contact over! Ook de cursus krijg je van de cursusleider. 

  Zo weet de cursusleider ook precies waar je tegen aanloopt en kan hij dit oppakken samen met jou! Zo maken we theorieles leuk, verantwoord en efficiënt zodat jij in 1x slaagt! 

  Een persoonlijke boodschap van Mehdi voor JOU!

  Meet Manal!

  Ik stel mezelf even voor!

  Hey! Ik ben Manal en binnen TheorieJA ben ik verantwoordelijk voor de voorzorg en geef ik een gedeelte van de 1 op 1 cursussen! Vooraf de cursus krijg je van mij een online training. Wij houden samen bij hoe het online oefenen gaat en waar je tegen-aanloopt. Uit ervaring zie ik dat cursisten vaak tegen het onderdeel kennis en inzicht lopen. Ik heb daar een speciale methode voor waarbij ik de cursist goed train op het onderdeel inzicht en alle vragen die de cursist dan fout doet, worden uitgebreid opnieuw besproken. Zo begrijpt de cursist aan het einde van de cursusdag alles en gaat de cursist vol zelfvertrouwen het examen maken!
  Gedurende het hele traject begeleid ik jou en ben ik jou vertrouwenspersoon!

  0 +
  Individuele cursussen gegeven!

  © 2020 All rights reserved
  KvK: 75461005 · TheorieJa · Johan van Hasseltweg 40-1, 1022 WV Amsterdam· +31 6 22 91 70 45 · info@theorieja.nl