fbpx

1 op 1 Cursus

1 OP 1 CURSUS

MELD JE NU AAN EN HAAL VOOR DE ZOMER JE RIJBEWIJS!

SCHRIJF JE IN!

  MEERDERE MALEN GEZAKT?
  GEEF DE HOOP NIET OP!

  Ben jij meerdere malen gezakt voor je auto theorie? Heb jij concentratieproblemen, taalgebrek, faalangst of functioneer jij niet goed in groepsverband? Wij hebben de oplossing voor jou! Wij van TheorieJA bieden de goedkoopste 1 op 1 cursussen aan in Nederland! De cursus wordt op onze locatie gegeven in Amsterdam. Voor de mensen buiten de stad komen wij ook op locatie! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 

  De 1 op 1 cursussen kunnen ook in het Arabisch of Turks gegeven worden. Ben je op zoek naar een andere taal, regelen we dat samen! 

  WIL JE ECHT IN ÉÉN KEER SLAGEN?

  Je meld je aan via het inschrijfformulier. Na je inschrijving word je gebeld en reserveren wij samen een examen. Aan de hand van het examen plannen we de 1 op 1 cursus in. Deze is 1 á 2 dagen. Afhankelijk van hoeveel moeite je hebt met de theorie. We bespreken samen wat de juiste aanpak is. Per mail ontvang je daar een bevestiging van samen met een online-training. 

   

  De online training bestaat uit 7 uitleg video’s, 12 oefenexamens en losse oefenvragen. Deze krijg je direct na je aanmelding en dien je volledig te gebruiken. Hiermee peil je namelijk ook hoe goed je de stof beheerst! 

  STAP 1

  Schrijf je gratis in! Wij bellen jou op om alles samen door te nemen!

  STAP 2

  Thuis alle video's bekijken en alle oefenexamens maken!

  STAP 3

  De individuele cursus bijwonen en al je vragen stellen. Wij verwachten een actieve houding van jou!

  STAP 4

  Na de individuele cursus met een gerust gevoel naar het CBR gaan en slagen!

  HAAL VOOR DE ZOMER NOG JE auto-RIJBEWIJS!

  Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden

  GEZAKT?

  Ben jij gezakt? Dat kan jammer genoeg ook gebeuren. Daar hebben wij van TheorieJA ook iets voor! Als je gezakt bent krijg je van ons 50% korting op je nieuwe cursus! 

  © 2020 All rights reserved
  KvK: 75461005 · TheorieJa · Johan van Hasseltweg 40-1, 1022 WV Amsterdam· +31 6 22 91 70 45 · info@theorieja.nl

  × Hulp nodig?