1 op 1 Cursus

Theorieles op jou tempo en niveau!

Individuele theorie dagcursus

Waarom onze 1 op 1 theorie dagcursus?

Voor veel mensen werkt een simpele online training of klassikale theorie dagcursus NIET. Heb je bijvoorbeeld last van faalangst, concentratieproblemen, heb je een taalgebrek, of ben je vaak gezakt voor het theorie-examen? 

Dan is er behoefte aan extra begeleiding die betaalbaar is. Wij van TheorieJA hebben een lesmethode ontwikkeld waarbij jij als cursist gekoppeld wordt aan een cursusleider die jou van A-Z begeleid in het behalen van je theorie examen. Je krijgt bij ons als eerst een online training. Met de cursusleider wordt samen een planning gemaakt en daar houden jullie contact over! Ook de theorie dagcursus krijg je van de cursusleider. 

Zo weet de cursusleider ook precies waar je tegen aanloopt en kan hij dit oppakken samen met jou! Zo maken we theorie dagcursus leuk, verantwoord en efficiënt zodat jij in 1x slaagt! 

Amine legt jou uit hoe alles werkt!

Wij geven 1 op 1 theorie dagcursussen in:

AMSTERDAM

UTRECHT

ROTTERDAM

Voordelen van de 1 op 1 theorie dagcursussen

Theorie examen wanneer jij er klaar voor bent!

We sturen jou pas naar het CBR examen, als je daadwerkelijk klaar bent voor het theorie-examen! We zullen vooraf kijken wat jij precies nodig hebt en dat aanbieden!

Ondersteuning met online oefenen!

We maken tijdens het intake gesprek samen een planning voor het oefenen. Deze houden we samen bij! Zo kom je met voldoende basiskennis naar de 1 op 1 theorie dagcursus

Alle stof op jou tempo en niveau!

Tijdens de 1 op 1 theorie dagcursus zal je zien dat alle stof op jou tempo en niveau wordt behandeld. We gaan tijdens de 1 op 1 theorie dagcursus net zolang door tot jij het begrijpt!

Meet Manal!

Ik stel mezelf even voor!

Hey! Ik ben Manal en binnen TheorieJA ben ik verantwoordelijk voor de voorzorg en geef ik een gedeelte van de 1 op 1 theorie dagcursussen! Vooraf de theorie dagcursus krijg je van mij een online training. Wij houden samen bij hoe het online oefenen gaat en waar je tegen-aanloopt. Uit ervaring zie ik dat cursisten vaak tegen het onderdeel kennis en inzicht lopen. Ik heb daar een speciale methode voor waarbij ik de cursist goed train op het onderdeel inzicht en alle vragen die de cursist dan fout doet, worden uitgebreid opnieuw besproken. Zo begrijpt de cursist aan het einde van de theorie dagcursus alles en gaat de cursist vol zelfvertrouwen het examen maken! Gedurende het hele traject begeleid ik jou en ben ik jou vertrouwenspersoon!

0 +
Individuele cursussen gegeven!

Vind ons

Locatie Amsterdam
TheorieJA
Johan van Hasseltweg 40, 1022 WV Amsterdam
Locatie rotterdam
 TheorieJA
Antony Duyklan 7
3061HA, Rotterdam
Locatie Amsterdam
TheorieJA
Keerkringplein 40
3582PM, Utrecht
Wij telefonisch bereikbaar

Ma-vrij: 16:00 – 20:00

Contact ons

Telefoon : +31 6 22 91 70 45

Email : Info@theorieja.nl